Komfort i mobilhomes i Italien

Det er lidt pudsigt, hvordan en enkelt oplevelse kan få folk til totalt at ændre deres vaner. Det skete i hvert fald for min kone og mig for syv år siden, da vi var på kør selv ferie til Italien. Som sædvanligt boede vi på forskellige hoteller, som vi fandt på vores vej. Men denne sommer havde vi på forhånd aftalt med et par af vores venner, at vi skulle besøge dem, da de holdt ferie i samme område som os.

Vores venner havde på denne ferie valgt at besøge et par campingpladser i Italien, og de havde forud for ferien fortalt os om de gode mobilhomes i Italien, som kan lejes for fornuftige penge. Vi var lidt spændte på besøget, for vi havde hidtil ment, at man måtte ty til hoteller, hvis man ville sikre sig en rimelig komfort på en bilferie i Italien.

Jeg kan huske, hvor overraskede vi blev over komforten hos vore venner og lige så positivt overraskede over den afslappede atmosfære, man oplever på campingpladser i Italien. Oplevelsen førte med sig, at vi siden da hvert år har holdt sommerferie på samme måde.

Sidste år var vi på kør selv ferie til Spanien, hvor vi på forhånd havde udset os et par campingpladser i Spanien, som vi gerne ville bo på. Vi kunne da konstatere, at mobilhomes i Spanien ikke lader noget tilbage at ønske med hensyn til komfort. Og det samme gælder de mobilhomes i Frankrig, vi benyttede på både udrejsen og hjemrejsen.

Tags:ferie i mobilhomemobilhomes italien