Knopfler og Cale

Jeg har en hobby, som jeg vistnok deler med rigtig mange andre mennesker – omend det ikke er noget med at samle og dne slags. Næ – jeg dyrker min lidenskab ved at sætte mig godt til rette i min stressless foran mit gigantiske stereoanlæg, og så hører jeg musik. Og det er ikke bare hvad som helst, jeg forkæler mine øregange med altså.

Mit anlæg er supersejt, og det skal musikken selvfølgelig også være. Jeg er især vild med Mark Knopfler og J.J. Cale – uha de drenge kan spille en guitar, så det risler ned af ryggen, ikke?

Jeg er ikke så meget til alt det nymodens med eltrommesæt og den slags. Nej – så hellere en fed bas guitars maskuline drøn i min subwoofer 🙂

Musik er jo generelt en pudsig størrelse, ikke? Det er så bredt og så personligt på en måde. Tag nu f.eks. sådan noget som musik til konfirmation. Et meget undervurderet område, hvis du spørger mig. Det er jo vigtigt, at musikken den dag er lige i øjet. Lige som det er tilfældet med for eksempel bryllupsmusik – det er jo også en enestående dag! Og her er den danske guitarist Mathias From altså bare enestående!