Forelsket på golfferie

Åh, hvor er det en skøn følelse at være forelsket. Og så i den mest fantastisk kvinde jeg nogen sinde har mødt. Nå, jeg fortæller kun hvordan jeg har det, det kunne være at du ville høre lidt nærmere om hvordan jeg har mødt hende, og hvorfor hun er så fantastisk.

Min ungkarle ven Søren og jeg har kendt hinanden i otte år, og vi fungerer rigtigt godt sammen, sikkert fordi vi begge er meget passionerede golfere. Vi har et rigtigt godt kammeratskab, og da vi begge har haft såvel tid som penge til at dyrke vores passsion har vi været sammen på golfrejser i de sidste 4 år i træk.

Vi har været på golfferier i Frankrig, Tyskland, Portugal og Spanien, og medmindre noget går helt galt går vores næste golftur til enten spanien eller portugal hvor vi haft de bedste oplevelser. Turen i år gik til Spanien og det var i mine øjne den hidtil bedste tur.

På anden dagen af vores tur mødte vi en gruppe af kvinder der også var på golfferie, og der var adskillige tiltrækkende kvinder imellem. Specielt en af dem fangede mit øje, og da vi skulle gå i firebolde hele dagen håbede jeg på at de mixede os lidt op så jeg kom sammen med en sød kvinde eller 2.
Jeg var heldig, da hende jeg havde et godt øje til kom i min fourball, og jeg nød at se hende stå fokuseret og tee ud på første hul.

Det første jeg bemærkede ved hende den dag var at hun smilte og grinte rigtigt meget, og lod til virkelig at nyde spillet og selskabet. Vi faldt i snak imellem to slag, og det allerbedte var at hun bad om råd til puttingen. Jeg udnyttede selvfølgelig den mulighed til fulde, og inden hul 5 stod jeg helt tæt bagved hende og hjalp hende med at få det rette stand. Hun var tydeligt ikke generet af at jeg kom tæt på, og da Søren og hendes veninde også hyggede sig, endte det med 4 personers middag samme aften. Og det var slet ikke nødvendigt at overveje indkøbet af sexlegetøj til den aften 😉

Det viste sig at de begge bor her i nærheden, og vi har allerede en aftale den kommende weekend om endnu en dobbeltdate, så jeg har næsten ikke tænkt på golf hele dagen, for jeg er bare så foresket. Og så har jeg lige lavet en aftale med firmaet her – CI ApS – om et møde i USA, så jeg kan spille golf der også.