Fed shopping sydpå

Min gode veninde og hendes mand kom hjem fra ferie på Kreta forleden dag. Dagen efter besøgte jeg hende – vi besøger altid hinanden, når en af os er kommet hjem fra ferie, for vi skal jo beundre de ting, som vi hver især har købt med hjem fra ferien. Garderoben skal naturligvis suppleres med noget nyt dametøj, når man er på ferie.

Denne gang var det bestemt ikke småting, min veninde havde købt. Hendes kuffert var på hjemturen proppet med modetøj af gode mærkevarer, og hun havde virkelig slået sig løs med indkøbt af designertøj og sko.

Jeg har altid ment, at hun har en god smag, og det fik jeg bekræftet endnu en gang, for der var tale om virkelig lækkert mærketøj, som klædte hende fantastisk godt. Hun betroede mig, at det meste af hendes indkøb faktisk var second hand ting, for hun havde på Kreta fundet en forretning, der handlede med brugt dametøj samt sko og tasker.

De gode mærkevarer i forretningen kunne købes til særdeles rimelige priser, og tøjet var lige så godt som nyt, fortalte hun. Det var de fornuftige priser, der havde fået hende til at købe stort ind. Hun er så også født i Tyrens Tegning, som hun kalder det.

Foruden tøj og sko havde hun købt en meget flot vintage taske af et godt mærke for kun, hvad der svarer til 200 kr. Hun havde også købt en del accessories, blandt andet nogle brocher og et par bælter, og det var alt sammen second hand.

Men et par smarte designer solbriller, hun havde med hjem, var dog nye.