Fastelavn og karneval

Vores søn er nu fire år gammel og går i børnehave. Om et par uger er det fastelavn, og børnehaven har inviteret forældre og bedsteforældre til en fastelavnsfest, hvor børnehavebørnenes søskende naturligvis også er velkomne. Men der følger en opgave med for os forældre, for børnehaven ser gerne, at de små møder udklædte, som det jo er skik og brug til fastelavn.

Så nu skal vi altså finde noget udklædningstøj til børn, og det skal være til både vores søn og hans storesøster på syv år, som jo også skal med til fastelavnsfesten i børnehaven. I aftes gik jeg på nettet og søgte efter udklædningstøj for børn, og det viste sig, at der er et righoldigt udvalg af den slags, så det er faktisk meget nemt at finde på noget. Jeg spurgte vores børn, hvad de kunne tænke sig, og sønnen vil være pirat, mens hans storesøster vil klædes ud som prinsesse.

Da vi var inde at kigge på denne netbutik, der sælger alle former for legetøj online, fik vores søn øje på noget spændende trælegetøj, som han bestemt godt kunne ønske sig. Noget af det, vi kiggede på, var decideret baby legetøj, men der var altså også trælegetøj, der passer til hans alder.

Han var meget forelsket i et sæt med seks små biler og en tilhørende garage. Selv syntes jeg også, det så spændende ud, men det var forholdsvist dyrt, som trælegetøj jo ofte er. Men da jeg så begejstringen i knægtens øjne blev jeg blød og bestilte det sæt.