Et hav af støvler!

I dag er det egentligt ikke let at købe noget som helst. Uanset hvad man leder efter, findes der i dag et enormt bredt udbud i butikker og på hjemmesider, der sælger brugte ting. Reklamerne vælter ind over os, og vi kommer hurtigt i tvivl om, hvad vi egentligt vil have. Oftest ender det med, at man forelsker sig i ét mærke, og man får problemer med at finde noget, der kan erstatte det. Enten køber man samme model i flere farver, ellers køber man et nyt par præcis magen til, når det gamle er slidt op.


Støvler

Et mærke, som har trofaste kunder, er det amerikanske Merrell. Deres historie begynder i skovene i The Green Mountains i Vermont. Netop her, for 26 år siden, startede et mærke, som er kommet til at fylde meget på markedet for udendørssko. De har alt fra støvler til sandaler, og ser du en person med et par sko fra dette mærke, kan du næsten være sikker på, at de har endnu et par hjemme i garderoben.

Støvler fra Merrell er meget populære, men hvad der præcis ligger bag deres store succes er svært at udpege, da de har så mange gode kvaliteter. Er det holdbarheden, kvaliteten, materialet, designet, det store udvalg, eller er det helt enkelt, at man ikke bliver skuffet efter et køb? Det er som sagt svært at svare på, men én ting er sikkert, og det er, at har du først købt ét par, så bliver det hurtigt til et til.

Ligger hemmeligheden i materialet?

Det er meget muligt, at det er materialet, der gør Merrell støvler, sko og sandaler så populære. Foretagendet anvender flere forskellige teknologier til fremstillig af produkterne. Blandt andet anvender de Gore Tex til mange produkter i deres sortiment. I deres kollektion finder man sko, som er vandafvisende, men du finder også sko, der tørrer hurtigt. Sidst men ikke mindst finder du også sko, der er lette og dermed meget behagelige at have på. Men det allerbedste er dog, at alle deres sko kan købes til rimelige priser!