Costa del Sol er godt for ryggen

Min mand har i en del år haft en rigtig dårlig ryg efter et trafikuheld, hvor han vist pådrog sig et regulært piskesmæld i nakken, som så har påvirket hans rygsøjle længere nede ad kroppen. Han er flittig gæst hos kiropraktorer og fysioterapeuter, men helt godt bliver det nok aldrig.

For nogle år siden fik han det råd at sørge for at komme ned i varmen et par gange om året. Det råd fulgte vi, og det resulterede i vores første ferie i Spanien. Det viste sig også at holde stik: Hans ryg havde det langt bedre i det varmere klima, og bedringen holdt sig et godt stykke tid, efter at vi var kommet hjem.

Siden er det blevet til mange rejser til Spanien, og vi har oftest valgt at holde ferie på Costa del Sol. Den sydspanske solkyst er ganske enkelt god medicin for min mands ryg, og man kan jo sige, det er en behagelig måde at indtage sin medicin på.

Foruden nogle rejser til Costa del Sol har vi nogle gange holdt ferie på Mallorca – se dem her, som vi begge opfatter som en utroligt smuk ø. Og virkningen på min mands ryg er den samme efter vores rejser til Mallorca.

Succesen for min mand er til at tage og føle på, så vi fortsætter naturligvis med den samme medicin. Og jeg kan jo ikke have ret meget imod at skulle tage på ferie i Spanien mindst to gange om året, så der er udsigt til mange flere rejser til Spanien.